Shopping

Trend – Kepsar herr

Olika färger, modeller och märken. Ja, kepsar för herr kommer i en mängd olika varianter och utföranden. I följande artikel fördjupas det inom kepsar herr, där det bland annat beskrivs vilka olika modeller som finns och vad man ska tänka på när man är på kepsjakt!

Kepsens många användningsområden

Att kepsar har blivit ett riktigt trendplagg på senaste år är det knappast någon som har gått miste om. Och visst är en keps mer än bara ett skydd mot sol, vind och regn – den är också en accessoar som går att kombinera med massa olika stilar och outfits.

Förutom att lyfta en outfit till nästa nivå kan en keps dessutom rädda en riktigt dålig hårdag. Sätt upp håret i tofs och trä på en keps, alternativt dölj att hårprodukterna tog slut helt oförberett.

Olika modeller kepsar herr

De flesta som någon gång har köpt en keps nöjer sig sällan med detta. Helt plötsligt inser man att man behöver en till för att matcha en annan outfit, att man behöver en ny färg eller en ny modell. Kanske närmar sig en kallare årstid så man behöver komplettera garderoben med en varmare variant? Som tur är finns det många olika modeller på kepsar för herr. Dessa är bland annat:

  • Klassiska kepsar
  • Flexfit-keps
  • Strapback-keps
  • Snapback-keps
  • Fitted-keps

Vilken modell man bör satsa på handlar mycket om smak och stil. Dessutom är det bra att ha i åtanke att olika personer kan passa olika bra i olika modeller, bland annat för att man skiljer sig åt i huvudform och storlek. Som tur är kan kepsvärlden erbjuda något för alla. Välj mellan mer stilrena och klassiska kepsar, till kepsar som vågar ta lite mer plats med sina stora logotyper och skärmar.

Kepsar material

Förutom olika modeller finns det dessutom mängder av material på kepsar för herr att välja mellan, allt för att kunna matcha till olika outfits, temperaturer och situationer. Välj mellan den mer klassiska bomullen eller nylonet, eller något mer vågat som manchester, ull eller sammet. Tänk på att olika material behöver skötas och tvättas på olika sätt. Tar du hand om din keps väl kan den ha en riktigt lång hållbarhet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *